En händelserik vår

21.06.2023 kl. 15:07
Sommaren är här efter en vår fylld av nya projekt, samarbeten, resor och mycket annat.Under våren har DuvTeatern inlett ett nytt projekt kring “tillgänglighet som konstnärlig strategi och inspiration” (TIKSI-projektet) och ett nytt samarbete med Teaterhögskolan. DuvTeaterns ensemble och Teaterhögskolans elever har improviserat tillsammans och lärt känna varann under gemensamma workshops.
 I april reste DuvTeaterns kontorspersonal till England för att lära sig mer och inspireras av liknande projekt där. 
 Dansföreställningen Sense of Hope, i samarbete med Carl Knif Company, spelades på Finfringe-festivalen i Åbo i maj och vann där “Kiss my Turku award” som en föreställning med internationell potential.

 Dramaklubben för unga träffades regelbundet varje vecka fram till mitten av april. Tillsammans förvandlade de DuvTeaterns studio till en kryssningfärja och bjöd med föräldrar på en oförglömlig resa till Stockholm och många fler destinationer. 

 DuvTeaterns ensemble reste även de till Stockholm (i verkligheten), med bland annat besök på Dramaten och karaoke på båten -  en efterlängtad resa som äntligen blev av!


 

I juni samlades hela DuvTeatern med familj och vänner till en stor sommarfest. På festen uppträdde dramaklubben för vuxna med egna nyskrivna låtar.

Sommarfesten och våren avslutades med stövelkastning och disco!

Glad sommar önskar alla vi på DuvTeatern!