Yhteisen kuvittelun mahdollisuus

12.04.2021 kl. 15:11
"Esitys laittaa kokijansa, niin esiintyjät kuin yleisön, kohtaamaan omat asenteensa ja norminsa", kirjoittaa näyttelijä-tutkija Riikka Papunen tuoreessa artikkelissaan. Artikkeli on inspiroitu I det stora landskapet-esityksen yhteydessä teetetyn yleisökyselyn vastauksista.

Lue artikkeli suomeksi tässä
Riikka Papunen: Yhteisen kuvittelun mahdollisuus (pdf)

 

Läs artikeln på svenska här
Riikka Papunen: Föreställningsförmågans möjligheter (pdf)

 

Luento: Yhteisen kuvittelun mahdollisuus

Katso myös Riikka Papusen luento "Yhteisen kuvittelun mahdollisuus".   Luento oli osa DuvTeaternin webbinaaria I det stora samarbetet tammikuussa 2021. 

 


Riikka Papunen on tamperelainen näyttelijä-tutkija. Riikka on valmistunut Tampereen Yliopiston Nätyltä näyttelijäksi vuonna 2011 ja viimeistelee parhaillaan taiteellista väitöstutkimustaan Tampereen yliopiston Tutkivan Teatterityön keskukselle. Näyttelijänä Riikka on viimeksi työskennellyt Tampereen Teatterin ja Työväen Teatterin yhteisponnistuksessa Liikkuva Näyttämö, jossa viedään korkealaatuista teatteritaidetta hoitolaitoksiin, sekä Porin Teatterin Järjen ja tunteen tyttäret -näytelmissä. Vuonna 2020 Riikka oli perustamassa uutta tamperelaista Teatteri NEOa. Teatteri NEOssa iloitaan näyttelijän erilaisista kykenevyyksistä ja se tekee tiivistä yhteistyötä Tampereen Teatterin kanssa.

 

Iso kiitos kaikille yleisökyselyyn osallistuneille!