Carmen besöker sitt hemland

07.09.2015 kl. 13:15
DuvTeatern åker till Madrid med fotoutställningen "Variaciones de Carmen" och ett seminarium om scenkonst och funktionshinder.

Torsdagen den 24.9.2015 kl.20 öppnas DuvTeaterns och Stefan Bremers Duva/Diva-fotoutställning på Centro Cultural Galileo i Madrid under namnet VARIACIONES DE CARMEN. Utställningen ordnas i samarbete med Finlandsinstitutet i Madrid.

Utställningen, som tidigare har visats i bl.a. Washington DC, Paris, Stockholm och Moskva, får nu äntligen komma till Carmens och flamencotraditionens hemland, Spanien.

Mer information om utställningen på spanska här.

Dagen före öppningen, onsdagen den 23.9. kl.10-14.30, ordnar DuvTeatern i samarbete med organisationen FEAPS Madrid och spanska kungliga teaterhögskolan RESAD ett seminarium om hur scenkonsten, funktionshinder och samhället kan mötas.

Mer information om seminariet på spanska här.

I Madrid representeras Duva/Diva-utställningen av flamencodansarna Siiri Tiilikka, Emma Liekari och Inka Timgren som framför danser ur föreställningen En rovfågel flyger in - en variation på Carmen i samband med både seminariet och utställningsöppningen.

Bienvenidos!


 

Georgsgatan 18
00120 Helsingfors, Finland

info@duvteatern.fi
+358 50 351 2388