DuvTeatern

DUVTEATERN on rohkeiden ja ainutlaatuisten näyttelijöiden ja teatterintekijöiden teatteri. DuvTeatern on toiminut Helsingissä vuodesta 1999. Teatteri on vuosien mittaan luonut monenlaisia esityksiä, klassikoita, lastenteatteria, oopperaa, improvisaatiota, runo- ja performanssiesityksiä. Teatterin pääkieli on ruotsi.

DuvTeaternin tavoite on tuottaa taiteellisesti haastavia teatteriesityksiä. Esitykset syntyvät näyttelijöiden kokemuksista, ideoista ja mielenkiinnon kohteista. Tuotannot rakentuvat yhteistyössä ulkopuolisten taiteen ammattilaisten ja taidelaitosten kanssa. DuvTeaternissa kohtaavat kehitysvammaiset ja ei-kehitysvammaiset taiteilijat.

Ensemblen esitystoiminnan lisäksi DuvTeatern järjestää draamakerhoja teatterista kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Teatterin toimintaan kuuluvat myös luennot, työpajat sekä muun muassa improvisaatio- ja runokeikat.

 

 

Tutustu DuvTeaternin tekijöihin (ruotsiksi)

Duvteaternin ensemble yhteiskuvassa. Kaikilla on päällään mustat Duvteaternin t-paidat ja hymyilevät ja nauravat kameralle. Tausta on kokonaan valkoinen.

 

 

 

 

 

 
kuva: Stefan Bremer